Home > Interieur > Key-doek Echt maakt een kunstwerk van je terras

Key-doek Echt maakt een kunstwerk van je terras

Als de afgelopen maanden iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat Nederlanders en Belgen verknocht zijn aan het terras. Door de strikte coronaregels kiezen steeds meer mensen ervoor hun eigen woonomgeving te verrijken met een exclusief terras. Daarvan weten ze zeker dat ze dit gebruiken kunnen.„We hebben het drukker dan ooit”, beaamt bedrijfsleider Joris Mulders van Key-Doek Zeilmakerij in Echt. „Mensen zijn het afgelopen jaar veel thuis geweest en hebben ontdekt dat je met een kwalitatieve terrasoverkapping een extra dimensie aan je woongenot kunt geven. Ook horecabedrijven maken juist nu veel werk van hun terras.”

Neusje van de zalm

Key-Doek, een Limburgs familiebedrijf dat al ruim dertig jaar bestaat, is onder meer gespecialiseerd in innovatieve, eigentijdse toepassingen van zeil en doek. In het atelier in Echt werkt een team van vakmensen met geavanceerde software aan een breed scala aan producten, variërend van spanzeilen, markiezen, luxueuze parasols en andere exclusieve vormen van zonwering, tot springkussens en bootkappen. „We leveren altijd maatwerk”, vertelt Joris Mulders, terwijl hij enkele voorbeelden tevoorschijn tovert. „Wij werken in het hoogste kwaliteitssegment. Noem het gerust het neusje van de zalm.”

Klimaatverandering

Door de klimaatverandering kunnen we een groot deel van het jaar buiten vertoeven. Het brede assortiment aan maatwerkoplossingen van Key-Doek sluit perfect aan bij die tendens. De onuitputtelijke hoeveelheid aan mogelijkheden zorgt ervoor dat je beschut kunt lunchen als de zon op haar hoogste punt staat, maar je evengoed buiten kunt dineren wanneer het regent. Met de juiste verlichting en verwarming kun je het bovendien zo laat maken als je wil.

„Wij komen altijd zelf kijken”, legt Joris uit. „Vervolgens krijgt de klant een vrijblijvende offerte. Meestal hebben mensen al in gedachten hoe ze het graag zouden willen hebben. Daar laten wij onze creativiteit op los, met altijd weer een prachtig resultaat.”

Key-Doek hecht groot belang aan de juiste schaduwlijn, benadrukt Joris Mulders. „Als je na een drukke dag rustig met een glaasje wijn of champagne in je tuin zit, is niets vervelender dan tegen de zon in te moeten kijken. Met onze ontwerpen ben je ervan verzekerd dat je ontspannen kunt genieten.”

Key-Doek Zeilmakerij, Brugweg 1, Echt

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu