Home > Interieur > Vernieuwde winkel van Gallery Imperial

Vernieuwde winkel van Gallery Imperial

Verschillende generaties lang verzamelden ze, met veel passie, een schitterende en uitgebreide collectie van ambachtelijke (handgeknoopte) tapijten van uitzonderlijke kwaliteit.

 

Zaterdag 30 mei en zondag 31 mei heet Gallery Imperial u van harte welkom in de vernieuwde winkel

Zowel klassieke als moderne tapijten, rechtstreeks geïmporteerd vanuit alle hoeken van Iran, Afghanistan, India … zorgen voor tijdloze en sfeervolle klasse in elk interieur. Een handgeknoopt Perzisch tapijt is een waar kunststuk,  elk met een uniek verhaal.

Deze ambacht, en bijgevolg ook de tapijten, wordt steeds zeldzamer. U krijgt dan ook bij de tapijten van Gallery Imperial een certificaat van echtheid.
Ook de charmante en originele meubeltjes vinden zeker een plekje in uw hart.

U kunt bij Gallery Imperial terecht voor een biologische reiniging en/of professionele reparatie of restauratie van uw dierbaar tapijt.

Gallery Imperial heet u van harte welkom op ZATERDAG 30 en ZONDAG 31 mei 2015 tussen 14u en 21u op de opening van de vernieuwde winkel

Kom genieten van het unieke ambt van een echte tapijtknoper en een gespecialiseerde hersteller. Dit alles in een sfeervol kader vergezeld met heerlijke bubbels en exclusieve hapjes (Italiaanse specialiteiten verzorgd door ‘DA LIDIA’, Maasmechelen).

Gallery Imperial opent de deuren voor iedereen die van schoonheid houdt.

Knipsel1

 

Rijksweg 154, 3630 Maasmechelen (België)

T. +32 (0)89 77 79 55 – www.gallery-imperial.com

U kan Gallery Imperial ook vinden op facebook  

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu