Home > Interieur > ‘T Harlekijntje in Roggel

‘T Harlekijntje in Roggel


In een karakteristiek huis in het Midden-Limburgse Roggel creëerden Berry, Mary en dochter Charissa van Helden een landelijke chique hotspot

In 1993 openden Berry en Mary van Helden ’t Harlekijntje in Roggel. Van simpele kussentjes, sierlijke kroonluchters, delicaat servies tot aan een volledig nieuwe living: de ruim 750 vierkante meter van deze sfeervolle boetiek in een kerkdorpje nabij Roermond, reflecteert na ruim twee decennia nog steeds de passie van het gezin Van Helden. Namelijk: landelijk chique interieurs.

De meeste klanten van ’t Harlekijntje komen verrassend genoeg uit Zuid-Limburg. Kwaliteit, expertise en een volledige smaak-match lokt ze naar deze boetiek, evenals de gezelligheid, ervaring en kennis waarmee Mary het aanbod presenteert. Het merkaanbod varieert van het midden- tot aan het hoge segment. Denk aan merken als Rivièra Maison, maar ook Keijser&Co en Olàv Home. Van die laatste twee is ’t Harlekijntje de exclusieve dealer in Limburg.

Rijke materialen, verfijnde afwerkingen, sfeervolle uitstraling, vleugjes landelijke ruigheid, romantisch, modern maar óók klassiek… Voor liefhebbers van deze woonstijl zijn de interieurs bij ’t Harlekijntje om te kopiëren. Het komt dan ook regelmatig voor dat Mary op projectbasis volledige interieurs inricht, vaak met op maat gemaakt meubilair zodat het concept op de wens van de klant én de woning aansluit.

Naast interieur, behoort inmiddels ook tuininrichting tot het aanbod en de service van ‘t Harlekijntje. En voor wie zich afvraagt hoe een landelijk chique Kerst er dan uitziet: van de kerststalletjes, -kransen tot aan de –engeltjes: óók op dat vlak laat ’t Harlekijntje zich van haar meest stralende, gezellige kant zien. –

‘t Harlekijntje
Kerkstraat 19, 6088 EG Roggel
Nederland

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu