Home > Interieur > Rivièra Maison in een nieuw jasje

Rivièra Maison in een nieuw jasje

De prominente vestiging van Rivièra Maison in Maastricht heeft een metamorfose ondergaan. Het huis voor bijzondere meubels en accessoires heeft over vier etages gezorgd voor een nieuwe indeling en presentatie.

Eigenaar Henk Teunissen zei deze investering bewust te hebben gedaan omdat Maastricht een gunstige plek is voor het bedrijf. „Het is niet zo’n grote stad, maar gezien de internationale ligging met België en Duitsland als achterland, en ook met veel Nederlandse toeristen, is het voor een retailbedrijf aantrekkelijk om zich hier te presenteren. Sowieso geloven wij nog steeds in fysieke winkels, terwijl we natuurlijk ook volop online actief zijn. Het een kan het ander goed versterken.”

Verhuurder Nico Meijer toonde zich tevreden dat Rivièra Maison een nieuwe contractperiode is aangegaan. „Maar hier aan de voet van de St. Servaasbrug in het oude centrum van de stad zit je natuurlijk ook op een schitterende locatie, al zeg ik het zelf. Een betere plek is nauwelijks voor te stellen.”

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu