Home > Culinair > Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: De Zoes in Helden

Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: De Zoes in Helden

Weloverwogen je keuze voor de pubieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ maken? De vijf finalisten stellen zich deze week aan je voor!

De Zoes, Helden

Onder het dak van een oude tuinderskas schuilt De Zoes BUITEN. Hier kun je genieten van pure producten, eigentijdse gerechten en ruim 350 speciale bieren.

De Zoes BUITEN is een uniek terras: hier groeien meer dan 120 verschillende soorten kruiden, eetbare bloemen, verse hop, groenten en fruit. Zoes’ koks duiken dagelijks de tuin in om de ingrediënten te oogsten die ’s avonds op het bord verschijnen. ,,Zo kunnen we altijd verse en lokale producten met onze gasten delen.’’

,,Ervaar en proef de fantastische ingrediënten die hier groeien terwijl je geniet van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Terwijl je toekijkt bereiden onze chefs de lekkerste gerechten op de Ofyr.’’

Geboren uit liefde voor de natuur.

Molenstraat 7, Helden (NL) – dezoes.nl

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

De tweede, en tevens laatste, stemronde is gesloten. De winnaar van publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ wordt na 26 juni bekend gemaakt.

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu