Home > Circulariteit & Duurzaamheid > Human Material Loop wint Circulaire Innovatie Top 20

Human Material Loop wint Circulaire Innovatie Top 20

Human Material Loop uit Geleen is tijdens de finale van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 op woensdag 13 maart als winnaar uit de bus gekomen. Volgens de vakjury heeft dit bedrijf, dat mensenhaar omzet in textiel, uitgeblonken door hun toewijding aan samenwerking, schaalbaarheid en innovatie. Hun inspanningen hebben niet alleen een aanzienlijke impact gehad op de regio, maar dienen ook als inspiratie voor circulaire vooruitgang op nationaal niveau’.

Onder de naam Circulaire Innovatie Top 20 kregen twintig Limburgse bedrijven de afgelopen weken de kans hun circulaire innovaties aan het grote publiek voor te stellen. De organisatie was in handen van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV).

De winnaars van een Gouden Ticket voor de landelijke finale op vrijdag 15 maart in de Malietoren in Den Haag zijn inmiddels ook bekend. Het gaat om Material Loop (in de categorie Circulaire Start-up), Ekowood Houses (in de categorie Circulaire Changemaker) en De Glazenap (in de categorie Circulaire Community). Tijdens de landelijke finale gaan deelnemers uit het hele land onder leiding van Joris Putman in gesprek.

Circulaire innovaties
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.