Home > Business > 043WEB uit Maastricht, hét beste Webdesign Bureau

043WEB uit Maastricht, hét beste Webdesign Bureau

Het Maastrichtse bedrijf 043WEB heeft op beoordelingssite Feedback Company de hoogste tevredenheidscore van alle Limburgse webdesigners. Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,9 uit 58 reviews krijgt het bedrijf de titel ‘Best beoordeeld Webdesign Bureau’ in Limburg.

,,We vinden feedback van onze klanten bijzonder belangrijk,” zegt directeur van 043WEB Edwin Heusschen. ,,Daarom vragen we onze klanten om een beoordeling achter te laten. Feedback Company is een onafhankelijk reviewsysteem dat goedgekeurd is door Google, dus het geeft ons een betrouwbaar beeld van wat klanten van 043WEB vinden.”

043WEB heeft zich gespecialiseerd in het maken van moderne maar vooral ook doeltreffende websites die door Google goed vindbaar zijn. Klanten roemen met name de doortastendheid en de wijze van communiceren van het bedrijf op de reviewsite. Tevens geeft honderd procent van de beoordelaars te kennen 043WEB aan te bevelen aan anderen. ,,Klantgericht werken zit verweven in het DNA van ons bedrijf,” zegt Heusschen. ,,We zien deze beoordeling als een bewijs dat onze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Niettemin blijven we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.”

______________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.