Home > Branded content > Van Gerwen Housing: visie en ervaring in dynamische huizenmarkt

Van Gerwen Housing: visie en ervaring in dynamische huizenmarkt

Van Gerwen Housing is een makelaardij in Maastricht die gespecialiseerd is in verhuur van woningen, met name unieke woningen die iets bijzonders hebben dan wel een luxe uitstralen.

Margot van Gerwen: „Dit zie je al terug op de locatie waar we zelf gevestigd zijn, midden in het Jekerkwartier aan de Grote Looiersstraat 20. Bij de Looiershof, daar waar oud het nieuw ontmoet. Dit gedeelte bruist vanwege de vele studenten en de mix van de betrokken bewoners en ondernemers. Ik beschouw het als een pluspunt dat ik reeds meer dan dertig jaar in de makelaardij werk en veel veranderingen in de markt heb meegemaakt. Die zijn van alle tijden. Maastricht is in die periode positief veranderd en erg in trek om er te wonen. Voor jong en oud, voor expat of lokale bewoner. Maar ook voor investeerders. De dynamiek in de huizenmarkt vraagt expertise en visie van een makelaar en dat is nu juist waar we goed in zijn.

Voor onze klanten fungeren wij als kennispartner; het doel van mij en Cecile, inmiddels al zeven jaar werkzaam bij ons, is een langdurige relatie op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen. We streven naar exclusiviteit in het aanbod maar ook in de dienstverlening. Zo is de huurder verzekerd van een betrouwbaar en prachtig aanbod en de verhuurder van een goed platvorm om woningen te verhuren.

Grote Looiersstraat 20, Maastricht (NL) | +31 (0)43-3674429 | vangerwenhousing.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.