Home > Branded content > Matexi creëert inspirerende buurten

Matexi creëert inspirerende buurten

Quartier Bleu is een volledig nieuwe buurt, die van Hasselt een stad aan het water maakt. Onder het motto Together, we create great places slaagde buurtontwikkelaar Matexi erin om samen met de stad Hasselt een aantrekkelijk, bruisend en gezellig nieuw stadsdeel te creëren. De combinatie van restaurants langs het water en de aansluitende winkelboulevard maakt van Quartier Bleu een aangename, bruisende plek om te wonen.

Na een geslaagde shoppingdag, rustgevend terrasje en heerlijke maaltijd geniet je nog even van een wandeling aan de oevers van het water. Wie wil hier nu niet wonen? Quartier Bleu telt verschillende residenties, die inspelen op de individuele noden van de hedendaagse vastgoedklant. Citygarden en The Meridian zijn groene stadsoases, in Riverside en The Connector geniet je van waterzicht, BLVD. heeft een stoere uitstraling en Docksite geeft je het gevoel te wonen in een charmante stadsbuurt. Met Dockyard zit je dan weer goed als je op zoek bent naar een gezellige, ruime stadswoning met privétuin. Kies je voor een knusse studio, een appartement met één, twee of drie slaapkamers, een ruim penthouse of een stadswoning? In het ruime aanbod zit vast de woning die bij jou past. Ook wie op zoek is naar een interessante investeringsopportuniteit zit hier goed.

Over Matexi

Matexi biedt aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning te kopen. Onder het motto Welkom in de buurt wil Matexi in elke woonbuurt mensen inspireren om samen meer van het leven te maken. Als marktleider wil Matexi afdoende antwoorden bieden op evoluties en uitdagingen op de woningmarkt. Met buurten als ’t Groen Kwartier (Antwerpen, reconversie van militair hospitaal tot multifunctionele buurt), Antwerp Tower (reconversie van kantoortoren tot multifunctionele woontoren met 26 bouwlagen), Leopold Views (Evere, reconversie van kantoortoren tot woontoren met 201 appartementen), Leopoldskazerne (Gent, reconversie militair complex tot nieuwe stadsbuurt), Bétons Lemaire (Ottignies, reconversie van industriële site tot nieuwe woonbuurt), Quartier Bleu (Hasselt, aanleg van nieuw stadsdeel aan het water), I-Dyle (Genappe, eerste eco-quartier in Wallonië) en Kolska od Nowa (Warschau, ontwikkeling appartementencomplex) neemt Matexi het voortouw wat grote binnenstedelijke ontwikkelingen en reconversie met aandacht voor sociale inclusie en duurzaam bouwen betreft.

Broekermolenplein 2, Hasselt (BE) – matexi.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu