Home > Branded content > Huis te koop: Beleggingspand in het historische centrum van Maastricht

Huis te koop: Beleggingspand in het historische centrum van Maastricht

Beleggingspand met kantoorruimtes en 3 appartementen (verhuurde staat) gelegen binnen het historisch centrum van Maastricht tussen de stadsdelen Jekerkwartier en Kommelkwartier.

Begane grond:

Gezamenlijke entree met kantoorruimte 1 ( 23²) aan voorzijde met authentieke elementen o.a. schouwpartij en hoge plafonds en raampartijen. Via glazendeur kantoorruimte 2 en toilet met voor portaal te bereiken. Kantoorruimte 2 bestaat uit meerdere ruimte. Voorzijde de kantoorruimte (35m²) met doorgang naar andere gedeeltes. Geschikt voor meerdere werkplekken of vergaderruimtes. Pantry aan achterzijde. Beide kantoorruimtes zijn extra beveiligd door elektrische rolluiken. Deze kunnen separaat of gezamenlijk verhuurd worden (onverhuurde staat).

In hal een deur naar trappenhuis met meterkast, garderobe en toegang naar 2 kelderruimtes (62m²) die eventueel bij kantoorruimtes verhuurd kan worden.

Eerste verdieping (4B):

Toegangsdeur met royale woonkamer (5.76×5.55m) voorzien van laminaat vloeren. veel lichtinval, hoge plafonds en schouwmantel. Kleine standaard keuken met 2-pits elektrische kookplaat, nieuwe koelkast en spoelbak. Via de keuken de slaapkamer (5.12×3.95) aan achterzijde rustig gelegen met toegang naar badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping (4C):

Toegangsdeur naar royale woonkamer (4.9×5.5m) voorzien van laminaat en heeft veel lichtinval. Kleine standaard keuken met 2-pits elektrische kookplaat, koelkast en spoelbak. Via de keuken is de slaapkamer (17m²) te bereiken. Deze is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Derde verdieping (4D):

Toegangsdeur naar appartement middels vaste trap voorzien van laminaat. Gezellige standaard leef keuken met 2-pits elektrische kookplaat, koelkast en spoelbak. Via de keuken is de ruime woonkamer te bereiken. Deze is aan de voorzijde gelegen en geeft toegang tot de slaap vide middels trap. De badkamer voorzien van bad /douche, wastafel en toilet.

Extra info:

– Dit stadspand is een rijksmonument
– HR combiketel is eigendom (bouwjaar 2015)
– Appartementen in verhuurde staat (onbepaalde tijd)
– Eigen huisnummers
– Gezamenlijke meters voor gas, water en elektra.

Klik hier voor meer informatie

Wil jij ook een beleggingspand in stille verkoop aanbieden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Akersteenweg 15, Maastricht (NL) – pooters-makelaardij.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu