Home > Society > Franse haring op Maastrichtse party

Franse haring op Maastrichtse party

Over anderhalve week is de Hollandse haring pas beschikbaar, maar in Maastricht vieren ze graag feest en dan moet je niet te lang wachten. Daarom organiseerde Daniëlle Dessart nu alvast haar haringparty in de tuin van haar alleszins prettige stadswoning. De visjes waren uit Frankrijk gehaald, daar weten ze ook wat lekker is.

Groothandel Hanos hielp een handje mee, ook wat de wijn betrof, en zodoende kon er toch gefeest worden. Hapjes waren er onder meer van Café Sjiek. Gasten van onder meer Baat accountants, Aureus Group, Demo Productions, Wyck Notarissen, Thuis Partners, DD Communications en Fine Automobiles hadden op die manier een prettige middag.

De eerste haring was voor gouverneur Emile Roemer, die net terug was van een bezoek aan Normandië in verband met D-Day. „Een onvergetelijke ervaring”, zo vatte hij de reis samen. Zijn reisgenoot was er ook, burgemeester Wim Hillenaar. „Ik hoef hier nu nog geen handelingen te verrichten, wellicht volgend jaar, dus dan kan ik even kijken hoe de gouverneur het er van af brengt.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.