Home > Society > Gaston Gehlen: zonwering overdag, feesten en festivals in de avonden en weekenden

Gaston Gehlen: zonwering overdag, feesten en festivals in de avonden en weekenden

Gaston Gehlen is een ondernemer in hart en nieren. Stilzitten is niets voor hem, Gehlen is liever bezig. Naast zijn fulltime functie in het familiebedrijf, organiseert hij dan ook op grote schaal evenementen en festivals, in Limburg en ver daarbuiten. De afgelopen twee jaar was het wat dat betreft rustig. Inmiddels staat hij aan de vooravond van zijn eerste grote festival en zijn er alweer de nodige evenementen gepland voor de rest van het jaar.

Het begon allemaal in Barcelona, waar Gaston Gehlen tien jaar geleden studeerde. Daar kroop het bloed al waar het niet gaan kon, en begon hij -naast zijn studie- met het organiseren van feesten en festivals. Toen hij werd opgeroepen om thuis in het familiebedrijf te komen werken, en hij Barcelona achter zich moest laten, nam hij zich voor thuis ook te blijven ondernemen in het nachtleven.

Zo kwam hij enkele jaren later in aanraking met Rewind Amsterdam, een dansfeest waar bezoekers de hele avond genieten van R&B en house klassiekers vanaf de jaren 90 tot nu. Dat feest was al een groot succes in de Randstad en kreeg onder de vleugels van Gehlen ook voet aan de grond in Maastricht, omstreken en over de grens.

Met de kennis en ervaring van ontelbare Rewind-feestjes op zak, is Gehlen momenteel druk bezig met de voorbereiding van Zuiderliefde. Dat festival stond eigenlijk gepland voor de zomer van 2020 maar werd toen om de welgekende reden gecanceld. Het festival, waar bekende feestjes zoals Rewind, Papi Chulo, Terug naar Toen en Happy Feelings een eigen stage hosten, vindt dit jaar plaats op 11 juni 2022 op het Frontenpark in Maastricht (en daar zijn nog kaartjes voor te koop!)

Iets later deze zomer organiseert Gehlen zijn tweede grote festival: Château Rewind, op het landgoed van Kasteel Pietersheim in Lanaken. In tegenstelling tot Zuiderliefde duurt dit feestje meerdere dagen en wordt er een breed scala aan muziek gedraaid. Zo verwacht hij op zaterdag grote namen als Bizzy, Bilal en Pappi Chullo. De zondag staat in het teken van Limburgs Zomer Carnaval, met onder meer Beppie Kraft en Erwin.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.