Centimeters verliezen en de huid verstevigen

Nieuw bij Skins Laser Clinic: Cryo21

Woensdag 17 januari 2018

Beautykliniek Skins Laser Clinic in Sittard heeft wat nieuws: cryotherapie met Cryo21. Slank door vetcellen te bevriezen. Het resultaat? Strakke billen, slanke bovenbenen en weg met die onderkin. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat is Cryo21?
De Cryo21 werkt met een kop van -8 graden Celcius. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar 4 graden, zonder dat de huid erg koud aanvoelt. Vetcellen kunnen deze kou niet verdragen, daarom zullen ze kristalliseren. Daarna verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. En als de vetcellen eenmaal weg zijn, komen ze niet meer terug. 


Effecten op het lichaam
Op het lichaam kan gekozen worden voor een verstevigende werking of het laten verdwijnen van vet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de love handles, het buikje, de dijen, de billen, de knieën, bovenarmen en de zone in de rug, onderaan het bh-bandje? De therapie is ook mogelijk in het gelaat. In het gelaat denken we vooral aan het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

Maar, hoe werkt het dan?
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag vanaf! Cryo21 rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken, wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo21 maakt gebruik van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dieter Manstein en Rox Anderson, dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, omdat ze gaan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo21 een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Kijk voor meer informatie over Cryo21 op de website van Skins Laser Clinic.

 

Lees ook