Première de Tweeling

Fotoverslag

Vrijdag 8 april 2016


Donderdag vond de Limburgse première plaats van de musical ‘De Tweeling’. Maar liefst 1000 gasten, merendeels in dresscode ‘Black Tie’ woonden deze feestelijke gelegenheid in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen bij. Opmerkelijk was de duidelijke mix van vertegenwoordigers uit de culturele hoek en de bedrijfssector. Deze twee geledingen uit de samenleving lijken elkaar in toenemende mate te vinden. De première kreeg een extra feestelijk tintje, toen directeur Bas Schoonderwoerd in zijn speech kon meedelen, dat Parkstad zojuist op een internationaal congres in Dalles was verkozen tot 'beste toeristische bestemming ter wereld. 

De boodschap werd uiteraard met een daverend applaus ontvangen. Een soortgelijk applaus was ook na de voorstelling te horen, ditmaal voor de sterren van de musical. Na de voorstelling bleef het nog lang gezellig tijdens de avondparty. 


Foto’s Frits Widdershoven   

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram