Home > Living > Fleur aan de Groene Loper bijna opgeleverd

Fleur aan de Groene Loper bijna opgeleverd

Aan het zuidelijke deel van de Groene Loper openen medio april de eerste woningen van Fleur de deuren. Dit deel van de ontwikkeling langs de Groene Loper bestaat uit luxe, energieneutrale stadvilla’s en herenhuizen. Een klein deel daarvan is op vrijdagmiddag 19 april exclusief te bewonderen – van binnen én buiten.

Het nieuwe Maastrichtse nieuwbouwproject Fleur bestaat uit 91 tijdloze stadvilla’s en herenhuizen. Ze zijn ontworpen door het vermaarde bureau Bedaux en Brouwer Architecten in het Brabantse Goirle. Reeds verkochte woningen worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd. De weinige woningen die nog beschikbaar zijn, zijn op vrijdag 19 april exclusief te bewonderen tijdens een kijkmoment tussen 15.00 en 17.00 uur.

Tijdens het kijkmoment vertellen de verkoopmakelaars van Boek & Offermans en Tijs & Cyril – beide kantoren zijn betrokken bij de verkoop – je alles over de vele mogelijkheden van de woningen en het upcoming stadsdeel.

Interesse? Meld je aan via wonenaandegroeneloper.nl

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.