Home > Kunst en Cultuur > TEFAF Maastricht sluit eerder vanwege corona

TEFAF Maastricht sluit eerder vanwege corona

De kunstbeurs TEFAF Maastricht gaat vanaf morgen dicht. Vanavond sluiten de deuren. De beurs is 7 dagen open geweest. De laatste 4 dagen zijn afgezegd.

Volgens voorzitter Nanne Dekking is de nationale en internationale situatie de aanleiding en niet het individuele geval van een TEFAF-handelaar die thuis ziek is geworden.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.

‘De meeste van onze handelaars komen uit het buitenland, en maken zich toenemende zorgen over hoe ze thuis moeten komen en hoe alles te regelen. De gezondheidssituatie hier in Zuid-Limburg is niet de directe aanleiding, want er is nog altijd geen negatief advies van de lokale autoriteiten. Voor zover bekend hebben wij hier op de beurs geen enkel geval van besmetting gehad. Maar in overleg met alle partijen hebben wij de beslissing genomen om na 7 dagen de beurs te sluiten. Wij zijn heel blij dat we vorige week de beslissing hebben genomen om te openen en veel handelaren hebben goede zaken gedaan.’

De handelaren krijgen de komende dagen de tijd om hun kunst vanuit het beveiligde MECC te transporteren.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu