Home > Kunst en Cultuur > TEFAF Concert met Anneleen Lenaerts

TEFAF Concert met Anneleen Lenaerts

Op dinsdag 28 juni vindt in de Sint Janskerk in Maastricht de tweede editie van het speciale TEFAF Concert met de wereldberoemde Anneleen Lenaerts, soloharpiste van het Wiener Philharmoniker, plaats.

Het TEFAF-concert op 28 juni is voor de Limburgse Anneleen Lenaerts deels een herhaling. In 2020 gaf ze in dat kader ook al een concert in de St. Janskerk aan het Vrijthof. De Belgische harpiste, die in Maastricht een thuisgevoel ervaart, zal die avond in juni stukken spelen uit haar nieuwe cd Vienna Stories, waarme ze een ode aan haar woonplaats Wenen brengt.

Anneleen Lenaerts is verguld met het initiatief van TEFAF om aan het concert een benefietactie te koppelen, namelijk voor een speciaal fonds voor Oekraïense musici. „Mijn gedachten gaan naar hen uit en al hun landgenoten. Dit is het minste gebaar dat we kunnen maken.”

Kaartjes voor het TEFAF Concert met Anneleen Lenaerts, een initiatief van Theater aan het Vrijthof en Chapeau Magazine, zijn verkrijgbaar via www.theateraanhetvrijthof.nl.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.