Home > Culinair > Lekker Venlo

Lekker Venlo

Herman den Blijker en Hans van Wolde lanceren nieuw restaurantconcept op Lekker Venlo

 

Lekker Venlo Mg 7890

 

Hans van Wolde van Beluga Loves You presenteert tijdens Lekker Venlo voor het eerst het nieuwe mobiele restaurantconcept van Herman den Blijker. De bekende topkok is dan ook aanwezig op Lekker Venlo. De kookkunsten van beide koks zijn het hele weekend te nuttigen in hun paviljoen en van dichtbij te volgen tijdens een bijzondere demonstratie op zondagmiddag.

Het initiatief komt voort uit de goede vriendschap tussen de twee Rotterdamse koks. Op jonge leeftijd nam de Rotterdamse chef Herman den Blijker de ambitieuze Hans van Wolde onder zijn vleugels. Het was Den Blijker die hem de wereld van smaak liet ontdekken.

Beide koks zijn bijzonder succesvol geworden. Vandaag de dag is Herman den Blijker eigenaar van restaurant LasPalmas en presentator van succesvolle televisieprogramma’s als “Op De Proef Gesteld”, “Herrie In Hotel Spaander” en “Herrie In De Keuken”. Daarnaast is hij auteur van diverse kookboeken en lanceerde hij met succes samen met Blokker een serie stijlvolle kookproducten. Tot slot is hij ook het gezicht van Hak.
Hans van Wolde is in 1994 naar Maastricht verhuisd waar hij vier jaar met chef Toine Hermsen heeft gewerkt. In 1997 opende hij zijn Beluga wat na al die jaren nog steeds zijn levenswerk is en waar hij al zijn passie en liefde in stopt. Van Wolde verheft koken al jaren tot kunst met zijn sterrenrestaurant Beluga Loves You en staat dit jaar voor de derde keer op Lekker Venlo. Hij heeft meerdere keren deelgenomen aan diverse kookprogramma’s bekend van televisie zoals  “Topchef” en hij heeft in de jury gezeten van “Masterchef” en “Herman’s Restaurant School”. Met de presentator van dit laatste programma, Herman den Blijker, onderhoudt Hans van Wolde een speciale vriendschap die 25 jaar geleden begon. 

 

 Knipsel

 

 Fotograaf:  Bruno Ehrs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu