Home > Kunst en Cultuur > Joost Klein op uitverkocht ParkCity Live (en jij kunt erbij zijn!)

Joost Klein op uitverkocht ParkCity Live (en jij kunt erbij zijn!)

Zelfs het beroemde noorderlicht, een natuurfenomeen dat de afgelopen twintig jaar tijd niet meer zo helder te zien was boven Nederland, bleek afgelopen weekend minder spraakmakend dan Joost Klein en alle heibel met de European Broadcasting Union (EBU). Hans Paul Nieskens van ParkCity Live is dan ook apetrots om te delen dat Klein volgende maand wél op zijn festival te zien is, laat hij weten.

Wat veertien jaar geleden begon als een knus buurtfestival, heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een serieus festival – voor Heerlenaren maar zeker ook voor bezoekers van (veel) verder weg. Al acht jaar op rij uitverkocht, in 2023 werden alle 35.000 tickets zelf binnen het eerste kwartier van de verkoop verkocht. Ook dit jaar duurde het niet lang voordat alle kaartjes voor 29 en 30 juni op waren. Sleutel tot dat succes is de mooie samenkomst van een extreem gevarieerd muziekprogramma, een culturele randprogrammering en genoeg intieme plekjes om op het gemak te chillen.

Een van de acts voor het komende ParkCity is het optreden van Joost Klein. „Voor zover ik weet zijn we de enige in Limburg, en daar zijn we enorm trots op. Heerlen ontvangt Joost Klein 29 juni met open armen’’, aldus Nieskens. Dat laatste bleek afgelopen zaterdag weer eens naar aanleiding van een post op de socials van ParkCity Live. Ruim 1100 volgers lieten weten uit te kijken naar de komst van Klein.

In samenwerking met ParkCity Live mag CHAPEAU deze maand twee tickets voor het tevens uitverkocht PCL-relatiedek, al jaren gigantisch geliefd bij ondernemers uit de regio, op de zaterdag – en daarmee voor het liveoptreden van Joost Klein – weggeven. Winnen? Meld je nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Chapeau!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.