Home > Kunst en Cultuur > Dyanne Sleijpen met bijzondere vrouwen het theater in

Dyanne Sleijpen met bijzondere vrouwen het theater in

Zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen uit Bemelen trekt met haar online serie ‘Dy-andere vrouw’ het theater in. Van de tiendelige serie met en over krachtige, creatieve en inspirerende Limburgse vrouwen, staan inmiddels acht afleveringen online. De andere twee volgen spoedig. Vanaf woensdag 17 maart krijgt de veelbekeken serie een vervolg in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Ook daarvoor is de belangstelling groot: afgezien van een enkel kaartje is de voorstelling uitverkocht.

Anders dan in de online afleveringen is ‘Dy-andere vrouw’ in het theater doorspekt met liedjes. Het gaat om liedjes die voor de geïnterviewde(n) om welke reden dan ook bijzonder zijn. Ze worden live gezongen door Dyanne Sleijpen zelf. Het repertoire varieert van The Rolling Stones tot werk van een Finse zangeres die het leven in haar eigen taal bezingt.

Voorlopig staan van de nieuwe theatershow drie maandelijkse afleveringen gepland. In de eerste voorstelling, op 17 maart, zijn moeder en dochter Yasja en Reggy Ligtelijn te gast. Zeer veelzijdige, talentvolle kunstenaressen van schilderijen, muurschilderingen en tatoeages. Allebei gaan ze geen obstakel uit de weg. Daarnaast zetten ze zich ook nog eens in voor de strijd tegen kanker en Alzheimer. Aan de hand van hun lievelingsliedjes en spontane acties kan het publiek kennismaken met hun levensverhaal. De avond wordt begeleid door pianist Rob Mennen.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu