Home > Auto's > Topdrukte op 27ste InterClassics

Topdrukte op 27ste InterClassics

InterClassics Maastricht, de oldtimerbeurs in het MECC die is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa, heeft dit jaar welgeteld 34.473 bezoekers (zowel kopers als liefhebbers) getrokken. Dat heeft MECC Maastricht na afloop van de driedaagse beurs bekendgemaakt. Het hoge bezoekersaantal betekent dat de records van de afgelopen jaren, inclusief de jubileumeditie van 2019 ruimschoots zijn verbeterd.

De afgelopen vier dagen werden mooie herinneringen opgehaald aan een aantal memorabele automerken uit het verleden en hun epische designs uit het verleden. ‘Forgotten Classics’ was dan ook het thema van de beurs. Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ was er een groot aanbod van meer dan 800 oldtimers en youngtimers die te bewonderen waren én te koop werden aangeboden door zo’n 300 exposanten. Diverse merkenclubs gaven acte de presence, Op vrijdag en zaterdag gingen klassiekers uit allerlei prijscategorieën gingen onder de hamer.

Voor de organisatie van de beurs is het hoge bezoekersaantal een absolute opsteker. De beurs wordt elk jaar opnieuw bekender en populairder, zeker ook in landen buiten Nederland. ,,Tijdens InterClassics Maastricht is gebleken dat de interesse voor klassieke auto’s, zoals ook onlangs aangetoond door de cijfers BOVAG, nog steeds stijgende is ondanks de hedendaagse berichtgeving. InterClassics Maastricht bleek opnieuw een feest te zijn voor de ‘klassieke’ auto liefhebber. Nog nooit werd de beurs door zoveel kopers en liefhebbers bezocht”, aldus Erik Panis, Manager InterClassics.

De datum voor de 28ste editie van InterClassics Maastricht staat inmiddels vast. Deze vindt plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 januari 2021. Kijk hier voor een (foto)verslag van de preview van de zojuist afgelopen 27ste editie.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu