Home > TEFAF > Opening Limburgse stand

Opening Limburgse stand

Op de eerste publieke dag van de kunstbeurs TEFAF Maastricht werd de Limburgse stand – onder de naam Chapeau / Maastricht Region  – feestelijk geopend als ontmoetingsplek op dit grote internationale evenement.

Achtereenvolgens benadrukten staatssecretaris van cultuur Fleur Gräper-van Koolwijk, gouverneur Emile Roemer, burgemeester Wim Hillenaar en TEFAF-voorzitter Hidde van Seggelen het belang van deze kunstbeurs voor de kunst en cultuur, en voor de economische spin-off in de regio. En ook dat er veel inspanningen nodig zijn om deze beurs wereldwijd aan de top te houden.

Partners in de stand zijn de Provincie Limburg, de gemeente Maastricht, de Universiteit Maastricht, Maastricht Marketing, Brightlands, MECC, SRAL, Bonnefanten en Chapeau.

Het Bonnefanten museum heeft gezorgd voor de aankleding van de stand met een presentatie van de lopende exposities.

De komende dagen zullen op deze plek een aantal ontvangsten en ontmoetingen worden georganiseerd. Ervoor of erna bezoeken de gasten dan de kunstbeurs.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

Lees nu

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.