Home > TEFAF > Memorabel TEFAF-concert

Memorabel TEFAF-concert

In de St. Janskerk in Maastricht werd het traditionele TEFAF-concert gehouden. Voor de tweede achtereenvolgende keer was dat met Anneleen Lenaerts, solo-harpiste van de Wiener Philharmoniker. In 2020 haakte vlak voor het concert een deel van de bezoekers af, omdat die dag de coronapandemie losbrak in het zuiden van Nederland. Daarna kwam het idee om het bij de eerstvolgende TEFAF opnieuw te doen.

Anneleen Lenaerts, die beschouwd wordt als de absolute top in de wereld, wist de bezoekers in de St. Janskerk in vervoering te brengen met een aantal nummers van haar nieuwste cd Vienna Stories. Aan het einde werd ze getrakteerd op een daverend applaus.

Hoewel de harpiste (afkomstig uit het Belgisch-Limburgse Peer) al jaren in Wenen woont, heeft zij een speciale band met Maastricht. Ze vliegt om de paar weken in om les te geven aan het conservatorium in de Limburgse hoofdstad.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.