Home > Mode en Beauty > Online favourites 18-09

Online favourites 18-09

Iedere week belicht Chapeau een favoriet merk, een bijzondere winkel of speciale eetgelegenheid. Deze week adembenemende sieraden van juwelier Leon Martens.

 

Ja, ja, ja tegen de prachtige ringen van juwelier Leon Martens!

Opzoek naar adembenemende verlovingsringen of trouwringen? Dan ben je bij Leon Martens aan het juiste adres. Wie zou er nou geen ‘ja’ zeggen tegen de exclusieve ringen van Royal Asscher of Chopard. Juwelier Leon Martens heeft een breed assortiment aan ringen. Naargelang de wensen van de klant wordt de ring op basis van het slijpsel, het gewicht, de kleur en de zuiverheid samengesteld. Heb je nu liever geen diamant en wil je liever je naam gegraveerd op de voorkant, dan is dat ook mogelijk. Genoeg opties bij Leon Martens.

Deze prachtig ingerichte juwelierszaak in Maastricht biedt naast mooie verlovingsringen en trouwringen ook opvallende, unieke sieradencollecties. Neem nu bijvoorbeeld de charmante speelse bedelarmbandjes van Chantecler of de kleurrijke ringen van Tamara Comolli, ideaal om extra te stralen! 

 

Meer informatie is te vinden op de website www.leonmartens.com

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu