Home > Kunst en Cultuur > West Side Story

West Side Story

Op maandag 10 juli wordt op het Vrijthof in Maastricht de spectaculaire megaproductie West Side Story vertoond, waarbij de muziek dei normaal te horen is in de film wordt uitgevoerd door een live orkest. Wie op een extra speciale manier van het spektakel wil genieten, kan dit doen vanaf op het terras van Theater aan het Vrijthof. Voorafgaand aan de uitvoering wordt een voortreffelijk driegangendiner geserveerd. Terwijl je dineert, vult het mooiste plein van Nederland zich langzaam met publiek en komt je al helemaal in de stemming.

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in grote concertzalen op diverse plekken in de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst in de openlucht plaatsvinden. Het gaat om een coproductie van Theater aan het Vrijthof en Philharmonie Zuidnederland, in samenwerking met het bedrijf dat de rechten op de West Side Story bezit. De uitvoering vindt plaats ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof. De mogelijkheid om dit te doen is ontstaan doordat André Rieu tijdens zijn beroemde concertreeks op het Vrijthof voor één avond zijn podium heeft uitgeleend. 

Praktische informatie: Datum: maandag 10 juli 2017; Aanvang diner 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Aanvang film 21.00 uur

Een terrasarrangement kost € 49,50. Tickets zijn te koop via de website van Theater aan het Vrijthof!

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu