Home > Kunst en Cultuur > TEFAF toont eerste meesterwerken voor online beurs

TEFAF toont eerste meesterwerken voor online beurs

The European Fine Art Foundation (TEFAF) zal de beurs die aanvankelijk voorzien was in september in MECC Maastricht, nu online organiseren en wel van 9 tot en met 19 september, met een Early Access Day op 8 september.

De eerste hoogtepunten zijn bekend en illustratief voor de uitzonderlijke variatie en kwaliteit van de bijna 700 werken die de meer dan 260 dealers uit de hele wereld zullen tonen tijdens TEFAF Online 2021. Deze dealers behoren tot de meest vooraanstaande ter wereld met collecties met daarin de mooiste kunst, sieraden en design uit alle tijdperken en stijlen uit de kunstgeschiedenis. TEFAF Online biedt bovendien een uitgebreide en interessante virtuele programmering met dit jaar voor het eerst digitale ‘TEFAF Collections’: door een aantal toonaangevende namen uit de kunst en design samengebrachte collecties die het mondiale publiek van TEFAF een unieke inkijk in de laatste ontwikkelingen in de wereld van kunst en design bieden.

Om de creatieve ontdekkingstocht en het verspreiden van kennis over kunstwerken, richtingen en materialen te stimuleren is TEFAF samen met een aantal van de meest bekende namen uit de wereld van kunst en design gestart met TEFAF Collections. Zo hebben interieurontwerper Pierre Yovanovitch, kunstenaar Erwin Wurm, ‘Yale Center for British Art’ director Courtney J. Martin, ontwerper Faye Toogood, curator Amin Jaffer en ‘Hispanic Society of America’ director Guillaume Kientz voor deze editie van TEFAF Online hun favoriete werken in bijzondere collecties samengebracht.

Aanmelden voor de digitale beurs kan via tefaf.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.