Home > Kunst en Cultuur > Fotomuseum aan het Vrijthof zet Maastrichtse fotografen in de etalage

Fotomuseum aan het Vrijthof zet Maastrichtse fotografen in de etalage

Limburg kent veel goede fotografen. Hoog tijd om daar meer aandacht aan te besteden. Daarom is het initiatief Fotogalerie Maastricht geboren. Samen met de gemeente Maastricht (Creatieve Maakindustrie) besteedt het Fotomuseum aan het Vrijthof via pop-up verkoopexposities aandacht aan hen. De kick-off was in de Bijenkorf waar al menig werk werd verkocht.

In het kader van de TEFAF is er een tweede pop-up expositie in het Student Hotel. Deze is gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie of overweegt betaalbare kunstfotografie aan te schaffen voor thuis of op kantoor.

De deelnemende fotografen zijn: Simon Pugh, Indra Moonen, Guy Houben, Richard Stark, Laurent Steven, Etienne van Sloun en Tetsuro Myazaki. De opening is op zaterdag 25 juni om 19.00 uur. Nog te zien t/m 10 augustus in The Student Hotel – Sphinxcour 9a Maastricht.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.