Home > Kunst en Cultuur > Beleef de weelderige première van Opulence in La Butte aux Bois

Beleef de weelderige première van Opulence in La Butte aux Bois

Een onvergetelijke première belooft het te worden zondag 27 november. Met Opulence tilt La Butte aux Bois in Lanaken haar eigen exclusieve luxe, lifestyle and wellbeing event naar een nieuw level. En u mag de weelde komen proeven!

„We hebben hier al een zeer rijke traditie met het organiseren van ons prestige event Privilège in de afgelopen pakweg tien jaar,” vertelt Sales Manager Stefan Callaars terwijl hij een rondleiding geeft door het recent gerenoveerde superior hotel. „Sinds de aanstelling van Kim Defaux als General Manager is er hier veel veranderd zoals Bistrôt Le Ciel en Bar Papillon. Met die nieuwe setting willen we onze partners en hun relaties graag kennis laten maken tijdens een compleet verzorgde middag. Bij een nieuwe entourage hoort ook een moderne, stijlvolle naam vinden wij. Opulence staat voor alles wat hier te vinden is voor onze gewaardeerde gasten, partners, leveranciers en hun relaties: weelde, luxe, schoonheid en dat op hoog niveau”. Het heldere, nieuwe beeldmerk komt ook terug in de aankleding van de vertrekken tijdens Opulence: de kleurstelling is zwart-wit. De bezoekers hoeven de witte loper maar te volgen om, nippend aan een cocktail, alle pracht te beleven in de spa, de lobby, Le Ciel, de Napoleonsalons, de Hidden Odyssey en in de tuin van ‘La Butte’. Diverse DJ’s brengen, verspreid over de ruimtes, de juiste sfeeraccenten aan om te netwerken, te proeven en eventueel tot aanschaf over te gaan.

Voor het programma is Callaars niet over één nacht ijs gegaan. „Daar werk je een jaar aan om er iets ‘eigens’ van te maken waarmee je iedereen verrast. Met trots kan ik enkele nieuwe standhouders presenteren zoals Schaap & Citroen Aquapura, Divine Boxes en Il Granito. We willen de bezoekers van Opulence laten meeprofiteren van onze recente samenwerking met het exclusieve Cognacmerk Louis XIII welke in een privéruimte een proeverij organiseert. De iconische automerken Lamborghini en Bentley Antwerp zijn opnieuw van de partij. Showroom modellen staan langs onze loper opgesteld. Buiten kunnen bezoekers een testrit maken met enkele Bentleys. Specialisten van het Shiseido Ginza Tokyo zijn aanwezig voor workshops voor body and mind en boeken van een cruise, of het dromen erover, kan in de stand van C&O Travel. Jochen Leën is persoonlijk aanwezig om zijn mooiste sieraden te laten passen en werken uit Granada Gallery te tonen. In de lobby kan men zich verbazen over de kleurenpracht van de kostbare mineralen die hij heeft verzameld. „Maar men kan bij ons ook naar de maan gaan, … in figuurlijke zin dan,” lacht Callaars. „Hidden Odyssey is ons ondergronds museum waarbij de Maan, Mars en meteorieten centraal staan. Het is een unieke en educatieve ervaring, waar Granada Gallery prestigieuze stukken laat zien”.

Ook aan entertainment is gedacht bij Opulence. De Limburgse beeldend kunstenares Miriam Vleugels maakt een live-painting dat voor het goede doel onder de hamer gaat. Uiteraard is Opulence ook een culinaire must. Chef Ralf Berendsen (twee Michelin-sterren) van het gelijknamige restaurant en chef Pieter Beurskens van Bistrôt Le Ciel, bundelen in een unieke samenwerking de krachten in een walking diner. Culinaire weelde uit eigen huis!

Zondag 27 november, 12.00-18.00u.
Benieuwd geworden naar deze culinaire middag? Tickets en reserveren: sales@labutteauxbois.be.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.