Home > Geen categorie > De Bijenkorf Maastricht blijft ook in 2020 vernieuwen

De Bijenkorf Maastricht blijft ook in 2020 vernieuwen

Afgelopen jaar werd de Bijenkorf Maastricht flink onder handen genomen. Het interieur van de winkel is vernieuwd, er is een nieuwe cadeau-afdeling en verschillende bestaande afdelingen zijn vergroot. Daarnaast zijn er vele nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment. Esther Paulus, Storemanager de Bijenkorf Maastricht, vertelt in een interview over de vernieuwingen in het afgelopen jaar en wat we in het nieuwe jaar van de Bijenkorf Maastricht in het nieuwe jaar.

Nieuw, nieuwer, nieuwst
Esther Paulus: ,,Dit jaar hebben we met name de rechterkant van de parterre aangepakt. Zo hebben we een nieuwe cosmetica afdeling, is de lederwarenafdeling is uitgebreid met merken als Chloé, Loewe, Burberry en Valentino en twee keer zo groot geworden. Ook de linkerkant van de parterre is vernieuwd met onder andere een nieuwe shop van Diamond Point, Swatch Group en Fossil. Verder is de herenmodecollectie uitgebreid met diverse designermerken als Off-White, Dsquared2 en Burberry en Stone Island. Ook de damesmodeafdeling is uitgebreid met het merk Burberry. We blijven ons assortiment vernieuwen en uitbreiden, zodat we voor een brede doelgroep het juiste assortiment kunnen aanbieden. We willen graag inspireren en verrassen en dat doen we enerzijds door vernieuwing in het assortiment te brengen en anderzijds vernieuwing in de winkeluitstraling. Daardoor is er altijd iets nieuws te zien en te beleven in de Bijenkorf Maastricht.”

De Bijenkorf Maastricht 2020
Esther Paulus: ,,Er zijn volop plannen voor 2020. Zo bestaat de Bijenkorf volgend jaar 150 jaar en dat vieren we door het jaar heen met verschillende activiteiten. Ook andere evenementen als TEFAF, Koningsdag en André Rieu op het Vrijthof, zullen in het nieuwe jaar een grote rol spelen in onze winkel. Het nieuwe jaar vieren we ook door onze collecties met nog meer merken uit te breiden. Er zullen in het nieuwe jaar diverse nieuwe damesmerken worden toegevoegd, zoals Off-White en Dolce & Gabbana. En kan begin volgend jaar onze klant in Maastricht ook terecht voor kinderschoenen. We blijven niet stilzitten. Ook niet in 2020!”

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu