Home > Geen categorie > Kasteelhoeve de Grote Hegge populairste trouwlocatie van Limburg

Kasteelhoeve de Grote Hegge populairste trouwlocatie van Limburg

Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn is uitgeroepen tot de nr 1 populairste trouwlocatie van Limburg 2023.  Kasteel Pietersheim in Lanaken, onderdeel van de Evenement Mangement Group (EMG), eindigde op een mooie derde plaats. Deze prijs werd vandaag overhandigd, door het toonaangevende platform TOPtrouwlocaties.

De beoordeling van de locaties, vond plaats op basis van de recensies van de bruidsparen, die hun huwelijk in 2023 op deze locaties hielden. Beide locaties werden beoordeeld met een 9.5 op 10. Daarnaast telden het aantal views op het platform van TOPtrouwlocaties mee in de uitslag.

Kasteelhoeve de Grote Hegge behoort al 10 jaar tot EMG. Locatie manager Jeroen Mulders is dan ook ontzettend blij met deze prijs. ‘We zijn de laatste jaren enorm gegroeid qua aantal huwelijken, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Voor elk bruidspaar moet het hun unieke dag zijn, waarbij wij als locatie met het hele team, net dat tikkeltje extra willen toevoegen om hun verwachtingen te overtreffen. Voor 2024 zit de trouwagenda eigenlijk zo goed als vol en ook voor 2025 begint het al goed vol te lopen, de eerste van 2026 zijn ook al geboekt, aldus Jeroen Mulders.

Kasteel Pietersheim is momenteel reeds 4 jaar operationeel onder de vlag van EMG. Bas Eijssen is enthousiast over deze prijs. ‘We zijn de laatste jaren gegroeid in de huwelijkensector. Om nu deze erkenning te krijgen, voelt als een hele eer. Zeker omdat de mening van het bruiloftspaar centraal staat. En daar doe je het uiteindelijk voor’, aldus Bas Eijssen.

Het is het dertiende jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is één van de grootste trouwplatformen van Nederland.

Event Management Group (EMG) is 10 jaar geleden opgericht door Danny Keppels en exploiteert unieke evenementenlocaties. ‘We hebben in 2023 200 huwelijken mogen organiseren op al onze locaties. Dit jaar worden er dit 250. We streven naar een verdere kwalitatieve groei met onze groep, waar bij de gast (de bruidsparen in dit geval) altijd centraal zullen blijven staan’, aldus Danny Keppels.

De groep bestaat uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Rebelle Maastricht, (de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk in Maastricht), De Groote Sociëteit Maastricht, Stadbroekermolen Sittard, Radium en Tapijn in Maastricht en i.s.m. Landgoed Schinvelderhoeve en Kasteel Pietersheim.

De organisatie verwacht de komende jaren te groeien in de Euregionale driehoek en Brabant.

hide auteur

Lees nu

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.