Home > Culinair > Zonnige viering 27,5 jarig jubileum Les Tables

Zonnige viering 27,5 jarig jubileum Les Tables

Onder een stralende zon werd op de Botelboot in Maastricht het 27,5-jarig bestaan gevierd van de Maastrichtse restaurantclub Les Tables. Daarbij werd ook de nieuwe Les Tables smaakgids gepresenteerd, waarin alle 24 leden een plekje hebben gekregen om zich te presenteren aan de lezer.

Les Tables omschrijft zichzelf als een vriendenclub, in goede en slechte tijden. Met een enorme drive en passie voor de horeca, waarbij de gast centraal staat. Het uiteindelijke doel is te zorgen voor een gastvrije ambiance.

Oorspronkelijk was de club genaamd Les Tables du Quartier Latin, met vooral een focus op het Jekerkwartier. Maar de afgelopen jaren heeft de club zijn vleugels uitgestrekt over de hele stad.

Na een korte ceremonie, om toch even stil te staan bij deze mijlpaal, was er alle gelegenheid om voor de aanwezigen (Les Tables Leden, sponsors en partners) om te borrelen met een hapje en een drankje, met als bijkomend voordeel een prachtig uitzicht op de Maas en Maastricht.

We maakten enkele zonnige foto’s.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.