Home > Society > Maak kennis met autoblogger Urbain Vandormael

Maak kennis met autoblogger Urbain Vandormael

Autojournalisten vliegen meer dan ze rijden! Urbain Vandormael, autoredacteur van Chapeau en het Vlaamse opinietijdschrift Knack zit bijna wekelijks hoog in de lucht, meestal op weg naar een zonnige bestemming met een bergachtig hinterland. Dat zijn namelijk ideale omstandigheden voor het testen van een auto. Urbain: ,,Dat laatste vergt een goede lichamelijke conditie en groot aanpassingsvermogen. De ene dag zit ik aan het stuur van een Porsche 911, de volgende dag van een Renault ZOE. Het onderscheid qua rijervaring en bedieningsgemak kan niet groter zijn.”

Een keer in de twee weken verzorgt de bekende Belgische journalist een autoblog voor Chapeau. Daarin verhaalt hij op amusante wijze over zijn leven als autoredacteur en frequent flyer. Komende zondag 23 juni is hij voor een keertje eens niet onderweg, maar laat hij de bezoekers van de Chapeau Château Fair persoonlijk kennismaken met de nieuwste modellen van de exclusieve autodealers die op het evenement te vinden zijn.

Wie vragen of suggesties heeft voor Urbain, of het gewoon leuk vindt om kennis te maken met de snelste blogger van Chapeau, is van harte welkom om tijdens de Chapeau Château Fair op zondag 23 juni tussen 15.30 uur en 16.00 uur een rondje over het terrein te maken. Startpunt is het Grand Café op het terrein van Château Sint Gerlach.

Wie geïnteresseerd is in een ontmoeting met Urbain kan zich aanmelden door een mail te sturen naar: events@chapeau-magazine.com.

____________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.