Home > Mode en Beauty > Summerbodies are made in winter

Summerbodies are made in winter

Auteur: Cynthia Reekmans

Alaaf! Jullie houden van carnaval, dat is duidelijk. Afgaande op de foto’s op de social media die ik de laatste dagen voorbij zag komen, heeft iedereen in Nederland verkleed rondgelopen. Zelf kan ik er ook wel eens van genieten, maar de laatste jaren, sinds ik kindjes heb, sla ik bewust over. Lekker verkleed zijn, je verschuilen achter een masker in veel te grote kleren, hoe heerlijk is dat!  Je niets hoeven aan te trekken van wat ze van je denken, of je haar goed zit, of je make-up niet uitgelopen is. Yes please! 

Maar dat kan blijkbaar alleen maar met carnaval. De zon maakt ons duidelijk dat de lente en de zomer al in aantocht zijn. Masker, weg, it’s #bikinitime.  Misschien lig je op dit moment in de zetel, een beetje te bekomen van het afgelopen weekend. Wel, doe dat dan, lees deze blog en vanaf volgende week vliegen we er weer in. 

Volhouden is de enige optie
Hoe zit het trouwens met jouw goede voornemens? Ben jij al/nog gaan sporten? Heb jij meegedaan aan Tournée Minerale of Dry January? Let je op een gezond eetpatroon?

Zelf kan ik zeggen dat ik me behoorlijk goed weet te houden aan mijn voornemens. Zo ga ik nog twee maal per week naar Quickfit, sporten onder elektrische impulsen. Dit werkt dus écht. Ik merk het vooral als ik twee weken niet ga, want dan spant mijn broek weer. Dus volhouden is de enige optie.

En daarnaast bevries ik mijn vet. Ja, je leest het goed. Ik heb jullie in januari al eens verteld over Lipofreeze, een toestel dat het vet bevriest, waardoor het plaatselijk afsterft en verdwijnt. Ik heb hier veel reacties en vragen over gekregen. Dus kom ik hier graag even op terug. Want werkt dit nu of niet?

Say freeze
De eerste sessie viel heel goed mee, het toestel wordt op je buik gezet, het zuigt je vet omhoog, verwarmt het, om het nadien te bevriezen. Nu, ik had de eerste sessie net voor kerst gedaan. Midden januari ging ik dus terug voor een tweede beurt, in de hoop dat ik niets aangekomen zou zijn na de feesten. Helaas was dat wel zo. Maar dat lag niet zozeer aan het toestel, als wel aan alle vreetpartijen en het rijkelijke aantal glazen alcohol dat ik naar binnen had gewerkt. Alcohol is écht mijn dooddoener. Ondertussen ben ik nog een derde keer teruggegaan en voorafgaand aan de sessie werd ik opnieuw gemeten. Met één oog keek ik mee en wat zag ik: -3 centimeter. Whoehoeee! Het werkt dus toch.  

  

Wel gaf Michèle Thissen van The Healthy Affair mij een tip. Ik moet meer water drinken, zodat de dode vetcellen makkelijker het lichaam kunnen verlaten. Dus heb ik thuis de Cola Light maar ingeruild voor het gewone minerale water. Want natuurlijk smelt het vet niet als sneeuw voor de zon; je moet er ook voor werken.

Als je nu begint, kun je in de zomer genieten van een prachtige summerbody, al dan niet met een beetje hulp van de kou. Op naar de zomer!

Meer info: www.thehealthyaffair.be

__________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu