Home > Limbourgeois > Museum aan het Vrijthof presenteert werk Ronald Kolk en Margareth Stalman

Museum aan het Vrijthof presenteert werk Ronald Kolk en Margareth Stalman

De jaarlijkse ontvangst voor Chapeau-relaties op TEFAF werd weer druk bezocht. Menigeen combineert ‘de borrel’ met een bezoek aan deze prachtige kunstbeurs. Chapeau is initiatiefnemer van de Limburgse stand, waarin een groot aantal partijen verenigd is, waaronder de Gemeente Maastricht en de Provincie Limburg. Elke partner heeft eigen ontvangsten en rondleidingen en ook de TEFAF-organisatie zelf is een graag geziene gasten bij standnummer 708 onder de naam Chapeau/Maastricht Region.

Buiten de besloten ontvangsten om is de stand vrij toegankelijk en kan het publiek kennismaken met enkele werken uit de expositie rond kunstenaar Basquiat die op dit moment loopt in Schunck in Heerlen, het werk van de Stichting Restauratie Atelier Limburg en de campagne ‘TEFAF and the city’.

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.