Home > Limbourgeois > Feestelijke opening MOOI Kliniek

Feestelijke opening MOOI Kliniek

Een ware metamorfose! Op de plek waar decennia geleden aardewerk werd gebakken, worden mensen nu mooier gemaakt. In een deel van de voormalige Sphinx-fabriek aan de Boschstraat staan nu geen bakovens, maar medische apparatuur met een heuse operatiekamer en andere benodigde voorzieningen.

De MOOI Kliniek werd dit weekeinde feestelijk geopend in het bijzijn van artsen en klanten. Medisch directeur Darren Booi toonde zich zeer verheugd over de kwaliteit van de locatie en ook met de samenwerking met de reguliere ziekenhuizen. „Onze plastisch chirurgen werken zowel hier als ook in deze ziekenhuizen, hetgeen aangeeft hoe hoog we de lat leggen op medisch vlak.”

Helen Mertens (voorzitter Raad van Bestuur MUMC+) en David Jongen (voorzitter Raad van Bestuur van Zuyderland) toonden zich verheugd over deze samenwerking. „De onverzekerde zorg kan op deze manier op een hoog niveau geboden worden.”

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.