Home > Culinair > Studio alleen door de week open en (deels) op de vega-tour

Studio alleen door de week open en (deels) op de vega-tour

Studio, het Maastrichtse restaurant in een intieme kookstudio, sluit vanaf het voorjaar van 2023 de deuren op zaterdagen. Daarmee wordt Gilbert von Berg de eerste fine dining chef in Maastricht die het hele weekend gesloten is.

Met de aanpaste openingstijden wil Von Berg in eerste instantie zijn personeel tegenmoet komen. „Zij willen ook van het weekend genieten, samen met familie of vrienden die misschien niet in de horeca werken. En datzelfde geldt natuurlijk voor mijn eigen gezin.” Von Berg is zich er goed van bewust dat zijn team – onveranderd sinds de opening in het voorjaar van 2021 – een belangrijk onderdeel is van het succes van Studio, „ik wil op deze koers blijven doorvaren en mijn team op deze manier een goede werk-privébalans bieden en ze hopelijk nog voor lang bij me houden.” Studio is vanaf april geopend van maandagavond tot vrijdagavond, vanaf dinsdag wordt er ook lunch geserveerd.

Ook gaat Studio vanaf het voorjaar nog meer focus leggen op volledig vegetarische menu’s. Die worden nu al wel aangeboden, maar alleen als de gasten er expliciet om vragen. Vanaf april krijgt het vegetarisch menu, dat bijna volledig wordt vormgegeven door sous-chef Cas Driessen, alle aandacht die het verdient. Chef Von Berg blijft zich in de tussentijd volledig focussen op het reguliere menu waarin zijn favoriete ingrediënten de hoofdrol blijven spelen.

Meer over de nieuwe openingstijdens en groeiende vega-aanbod bij Studio lees je in de komende editie van Chapeau Magazine, die vanaf 1 maart in de winkel ligt.

Wycker Grachtstraat 24, Maastricht (NL) – studio.restaurant

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.