Home > Culinair > Ook kersverse sterrenchef Guido Braeken in keuken Limburgs Culinair Gala

Ook kersverse sterrenchef Guido Braeken in keuken Limburgs Culinair Gala

Guido Braeken van het recentelijk met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Julemont in Wittem is de vierde en laatste Limburgse chef-kok die op maandag 10 oktober hun opwachting zullen maken tijdens de vierde editie van het Limburgs Culinair Gala. Daarmee is de sterrenbrigade van het gala, die verder bestaat uit Hans van Wolde van Brut172 (**), Robert Levels van Château Neercanne en Robin van de Bunt van De Leuf (*) compleet.

Het Limburgs Culinair Gala vindt dit jaar, net als vorig jaar, plaats tijdens de bekende BBB-beurs in Maastricht. Plaatst van handeling is ook dit keer MECC Maastricht, waar voldoende ruimte is om het in populariteit groeiende evenement te huisvesten. Dit jaar staan vier nieuwe chefs in de keuken. Samen koken ze vijf gangen.

Guido Braeken werd afgelopen maand door Michelin verrast met niet één, maar twee sterren. Een hele prestatie als je je bedenkt dat de chef pas een jaar de regie voert in de keuken van Julemont, het inpandige restaurant van Château Wittem. Tijdens het Limburgs Culinair Gala zal hij verantwoordelijk zijn voor het tweede voorgerecht.

Tickets voor de avond zijn te koop via deze link bbbmaastricht.nl/limburgs-culinair-gala/

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.