Home > Branded content > Auto Kallen Geleen wint Volvo Customer Satisfaction Award 2022

Auto Kallen Geleen wint Volvo Customer Satisfaction Award 2022

Familiebedrijf Auto Kallen heeft eerder deze maand de Volvo Customer Satisfaction Award 2022 in ontvangst mogen nemen. Het is het derde jaar op rij dat de Geleense Volvo-dealer de award van Volvo Car Nederland in de wacht sleept en daar is directeur Berry Kallen uitermate trots op!

De Volvo Customer Satisfaction Award is door Volvo Car Nederland in het leven geroepen om meer aandacht te vragen voor een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, namelijk premium klantervaring. In totaal werden dit jaar 20 Nederlandse dealers bekroodn met dit certificaat. „Auto Kallen behoort daarmee tot een selecte groep Volvo-dealers die zich heeft onderscheiden op de premium klantervaring die Volvo biedt op sales en service’’, aldus Frits Giesbers van Volvo Car Nederland.

Belangrijkste reden voor het aanhoudende succes van de klantbeleving bij Auto Kallen is volgens Berry Kallen de combinatie van een hecht, vast team dat dagelijks werkt aan sterke relaties! Met wederzijds respect en vertrouwen naar de klanten die zich de moeite nemen om de service te boordelen. „Op deze manier kunnen wij ons verbeteren, onze werkwijze aanpassen en de onderlinge relatie verder verstevigen”, zegt Berry Kallen.

Naast de trotse medewerkers en stagiaires van Auto Kallen namens Volvo Car Nederland: Frits Giesbers, Paul Zweers en Bas van den Bouwhuijsen.

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer als autotechnicus via –autokallen.nl/vacatures

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.