Home > Society > Chapeau Château Fair

Chapeau Château Fair

Dit voorjaar slaan Château St. Gerlach en Chapeau Magazine de handen ineen voor alweer de derde editie van de Chapeau Château Fair. Dit evenement werd in 2017 voor de eerste keer georganiseerd ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van beide partijen en is de afgelopen twee jaar flink gegroeid.

Chapeau Château Grand Café
Nieuw op de derde editie van de Chapeau Château Fair is het Chapeau Château Grand Café. Na de eerste editie in 2017 werd besloten om voor de tweede editie alle restaurantfaciliteiten op de beurs te centraliseren. Op 24 juni 2018 konden bezoekers van de fair enkel op het terras van Château St. Gerlach terecht voor wijn en spijs.

Voor de derde editie wil de organisatie de bezoekers de kans geven om zowel op het terras van het château als aan het begin van het gazon, nabij de stand van Chapeau Magazine, een culinaire versnapering te nuttigen. In het Chapeau Château Grand Café kunnen bezoekers op 23 juni aanstaande genieten van wijnen, champagne en kleine culinaire versnapering.

Andere vernieuwingen
Behalve met de uitbreiding van de restaurantfaciliteiten op de fair, is de organisatie momenteel druk in de weer met de herinrichting van de muzikale programmering tijdens de fair. Ook het live-entertainment zal een andere invulling krijgen. Het thema van vorig jaar, ‘La Vie Belle’, zal ook dit jaar het thema van de fair zijn.

De Chapeau Château Fair vindt dit jaar plaats op zondag 23 juni 2019. Houd voor meer informatie www.chapeaumagazine.com en www.chapeauchateaufair.nl in de gaten!

____________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.