Home > Limbourgeois > Succesvolle eerste editie Interclassics’ Days of Elegance

Succesvolle eerste editie Interclassics’ Days of Elegance

In de prachtige tuinen van Château St. Gerlach in Houthem vond dit weekend de eerste editie van Days of Elegance plaats, een nieuwe initiatief van de autobeurs InterClassics. Er vielen vele oldtimers te bewonderen , alsook luxe nieuwe auto’s, Het nieuwe initiatief maakt onderdeel uit van het plan om van het succesvolle InterClassics een sterk merk te maken dat het hele jaar in contact staat met zijn doelgroep.

Naast de mogelijkheid om alle prachtige auto’s in alle rust te bekijken, boden de Days of Elegance het publiek tal van andere mogelijkheden om zich onder te dompelen in de wereld van luxueuze vierwielers. Zo was er het Concours d’Elegance, waar de mooiste automobielen zich aan een internationale jury presenteerden.

Op de zaterdag vond een autorally plaats, waaraan zo’n vijftig auto’s deelnamen. De route lioep door de prachtige Limburgse Heuvels en de Ardennen, met als lunchstop het circuit van Spa Francorchamps.

Op het landgoed van Château St. Gerlach werd ook een ‘luxury market’, met een ruim aanbod aan bijzondere producten in het luxe segment. Van bubbelbaden tot juwelen en van exclusieve bedden tot outdoor meubilair. Ook kunstliefhebbers kwamen ruimschoots aan hun trekken.

Onze fotograaf Frits Widdershoven maakte op zaterdagmiddag een rondje over dit evenement.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu