Home > Kunst en Cultuur > Premiere It’s Dutch Design

Premiere It’s Dutch Design

In het Cube design museum vond donderdagavond de première plaats van de documentaire It’s Dutch Design. Ter gelegenheid daarvan werd een nieuwe permanente tentoonstellingswand ‘Dutch Design’ geïnstalleerd. 

Producent en regisseur Elbe Stevens geeft met deze documentaire een fascinerend inkijkje in de Nederlandse manier van ontwerpen. Gedeputeerde Ger Koopmans bedankte tevens Provinciale Staten, namens welke hij een subsidie mochten uitkeren aan dit project. 

Koopmans benadrukte dat de Provincie Limburg – in tegenstelling tot veel andere bestuurlijke instanties – de Provincie Limburg niet bezuinigt op kunst en cultuur en dit ook niet van plan is. Woorden die konden rekenen op applaus uit de zaal. Deze was voornamelijk gevuld met publiek uit de designwereld.

Fotografie: Harry Heuts

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu