Home > Kunst en Cultuur > Extra voorstelling Van der Laan & Woe in Maastricht

Extra voorstelling Van der Laan & Woe in Maastricht

Het cabaretduo Van der Laan &Woe geeft een extra voorstelling in Theater aan het Vrijthof.

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van het tv-programma Even tot hier, staan dit theaterseizoen met voorstelling NG exclusief in Limburg in Theater aan het Vrijthof. Wegens de succesvolle kaartverkoop van de eerste twee voorstellingen, is er een extra matineevoorstelling bijgeboekt. Deze extra voorstelling is op zaterdagmiddag 11 februari om 15.00 uur te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

 

NG, een zeer persoonlijke voorstelling

Met NG komt het cabaret duo met hun zevende avondvullende en tevens meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Samen met Niels gaat hij aan de hand van grappen, scènes en muzikale acts op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

 

Wegens succes extra matineevoorstelling

De voorstelling NG is op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 te zien in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. Wegens de succesvolle kaartverkoop heeft Theater aan het Vrijthof een extra matineevoorstelling bijgeboekt op zaterdagmiddag. “Van der Laan & Woe behoren tot de top van het Nederlandse cabaret. Hun sketches en liedjes zijn inventief en hilarisch en geven blijk van een groot gevoel voor onze taal én voor de actualiteit. We zijn trots dat we nu een extra voorstelling kunnen aankondigen”, aldus theaterprogrammeur Peter Noten.

Vrijthof 47, Maastricht (NL) – theateraanhetvrijthof.nl

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.