Home > Culinair > Win een totaalbeleving bij De Reusch in Schimmert

Win een totaalbeleving bij De Reusch in Schimmert

Laat je verrassen door de smaak van Limburg. Streekproducten zijn hip. Niet gek ook, ze zijn niet alleen beter voor het milieu (want: minder transportkosten) en de lokale economie, ze zijn vaak ook een stuk beter voor je lichaam. En het smaakt natuurlijk ook nog eens veel beter om te genieten van producten waarvan je weet dat ze dicht bij huis met liefde en ambacht zijn geteeld

In samenwerking met De Reusch laat Chapeau jou, samen met drie vrienden, all-in de smaak van Limburg ervaren.

De totaalbeleving

Alles wat je wil weten over streekproducten, een complete rondleiding door de watertoren en vier gangen all inclusive proeven wat de streek te bieden heeft

De Reusch

De smaak van Limburg, of ja, de smaak van ‘hoe ver het zicht reikt’. Bij De Reusch in Schimmert komen alleen producten op tafel uit het gebied dat je kunt zien vanaf de bovenste verdieping van de gerenoveerde, monumentale watertoren. Dat betekent in dit geval dat alle gerechten en dranken die in het restaurant geserveerd worden, afkomstig zijn van zo’n vijfentwintig tot dertig streekleveranciers. Lokaler kan eigenlijk niet, verser ook niet; al die leveranciers staan iedere ochtend met dagverse producten voor de deur. Het is overigens niet alleen de bovenste verdieping van De Reusch die in het teken staat van streekproducten. Alle zeven verdiepingen zijn gewijd aan de promotie van, en informatieverstrekking over alles wat er groeit en bloeit in de omgeving.

Wil jij kans maken op deze beleving bij De Reusch? Stuur voor 5 december een mail naar marketing@chapeaumagazine.com waarin je ons laat weten waarom jij deze prijs wil winnen. De winnaar ontvangt op 5 december bericht.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.