Home > Restaurantgids > Restaurantgids 30-04

Restaurantgids 30-04

Zodra u binnenstapt, prikkelt The Thrill uw zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het brui­sende hart van het restaurant is de grillhaard.

Tij­dens het dineren ervaart u de gezelligheid van het knetterende vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees terwijl u geniet van de unieke creaties van Rik Van­dersanden. Een tikkeltje eigenwijs, met een grote portie gastronomisch zelfvertrouwen. De keuken serveert kwalitatieve vleespro­ducten zoals US grain fed beef, dry aged Sch­ots Aber­deen Angus en Simmentaler rundsfilet.

In Tekst

Een gezellig interieur waarin u kunt thuiskomen, een eerlijke keuken met verassende gerechten en een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om u te verwennen. De gerechten zijn stuk voor stuk het resultaat van de passie en de rijke ervaring van de Chef. Dagverse bereidingen op basis van kwalitatieve en seizoensgebonden producten en pure smaken, maken van een bezoek aan The Trill een onvergetelijke culinaire beleving!

The Thrill
Jaarbeurslaan 4
3600 Genk

Tel: +32 089 – 30 70 30
www.thethrill.be
www.rik­van­dersanden.be

Open:
wo-vr, zo 11.00 – 15.00 uur
wo-zo 18.00 – 22.00 uur
overige dagen op reservering

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu