Home > Culinair > Spencer’s nieuwe culinaire hotspot van Kruisherenhotel Maastricht

Spencer’s nieuwe culinaire hotspot van Kruisherenhotel Maastricht

Spencer’s, de nieuwe eclectische bistro van het 5-sterren Kruisherenhotel in Maastricht is woensdagavond officieel geopend. Met een vernieuwd culinair concept wil Spencer’s de nieuwe lokale hotspot worden waar gastronomisch genot wordt gecombineerd met heerlijke drankjes, en dat op een prachtige historische locatie.

Met dit vernieuwde concept wil Kruisherenhotel naast haar hotelgasten ook nadrukkelijk gasten uit de eigen stad en regio naar zich toe trekken voor een diner, of voor een drankje in de Spencer’s Bar. Hiervoor is ook een speciaal social hour in het leven geroepen. Van zondag tot donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur worden speciale prijzen gehanteerd. In de zomermaanden is het binnenterras -dat gerust een ‘verborgen parel genoemd mag worden’-the place to be.

Lokale kunstenaars zullen er afwisselend hun kunst etaleren. Daarnaast worden arrangementen geïnitieerd met workshops, inclusief lunch. De Glazerij heeft hierin al het voortouw genomen.

Spencer’s mag een levendig trefpunt van de stad worden; het Kruisherenhotel is er klaar voor.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.