Home > Business > Even voorstellen: Sabine Put

Even voorstellen: Sabine Put

Om haar positie in de Belgische markt te verstevigen, ging Chapeau dit voorjaar op zoek naar een accountmanager van Belgische komaf. Met de komst van Sabine Put is die zoektocht geslaagd. Graag stellen wij onze nieuwe collega even aan jullie voor!

Sabine Put is geboren in de buurt van Antwerpen, maar groeide op in Belgisch Limburg. Haar loopbaan begon ze echter op Nederlandse bodem: bij PDM in Maastricht. Na elf jaar keerde ze – met een grote liefde voor Maastricht op zak – terug naar Hasselt. Vanuit deze stad richtte ze zich lange tijd op grensoverschrijdend ondernemen en netwerken. Dat deed ze met een evenement genaamd MINGLE, haar eigen netwerkevent dat ten minste één maal per maand plaatsvond en waar behalve deelnemers ook sprekers en avondeten aanwezig was.

In opdracht van Pukkelpop coördineerde ze tot twee keer toe alles rond de sprekerstent, genoemd Think Tank, op Pukkelpop zelf. Ook is ze mede-organisator van Congrestival Forty Two (bij Château St. Gerlach).

Grensoverschrijdend ondernemen vindt Sabine helemaal leuk en dat loopt dan ook als een rode draad door haar loopbaan. Ze is vol energie en passie begonnen aan haar grensoverschrijdend avontuur bij Chapeau. Binnen het team van Chapeau zal Sabine – maar dat spreekt haast vanzelf – verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en opbouwen van contacten met het overgrote deel van onze Belgische relaties.

Zelfs buiten haar werktijd gaat Sabine graag de grens over. Is het niet voor de wekelijkse dansles in Nuth, dan is het wel om de wereld rond te reizen en ’s werelds bekendste festivals te bezoeken.

Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden die ons grensgebied voor jouw bedrijf met zich mee brengt? Neem dan zeker contact op met Sabine
_______________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu