Home > Branded content > Roger Pinckers Tuin, Dier en Streek

Roger Pinckers Tuin, Dier en Streek

Buitenleven is puur genieten. Bij Roger Pinckers Tuin, Dier en Streek in Sibbe geven ze op alle mogelijke manieren invulling aan die gedachte. Ze kunnen zich volledig vinden in de trend dat steeds meer mensen hun buitenruimte als een volwaardige leefruimte beschouwen. Compleet met eethoek, een gezellige zithoek en andere mooie meubels die ook binnen niet zouden misstaan.Het tuinmeubelmerk 4SO (4 Seasons Outdoor) bijvoorbeeld staat voor kwaliteit. Of het nu om trendy vlechtwerk gaat van touw, om mooi teakhout of om gepoedercoat aluminium; alleen ‘het beste voor buiten’ is voor 4SO – en dus ook voor Roger Pinckers – goed genoeg.

  

Traditioneel vakmanschap
„Alle meubels van 4SO worden met de hand gemaakt in Indonesië,” legt verkoopmedewerker Rick Ruijters uit. „Hier gaat het nog echt om traditioneel vakmanschap. De vormen van de eettafels bijvoorbeeld variëren van lange rechthoeken, waaronder ruim plaats is voor zes stoelen, tot meer speelse ovale of ronde vormen. Ook een triangel qua tafelvorm behoort tot de mogelijkheden. De stoelen zijn gemaakt van zachte materialen die het zitcomfort vergroten, zodat het buiten lekker lang genieten is. Daarnaast zijn er tafelbladen van keramiek, een praktisch materiaal dat echt alles hebben kan en eenvoudig schoon te houden is.”

  

Sterk en praktisch
Bij de loungehoeken kan gekozen worden voor een bekleding met Sunbrella-stof. „Het zijn all weather-kussens, die gewoon buiten kunnen blijven liggen. Ze zijn ontzettend sterk en praktisch. In de winkel staat een beeldscherm waarop je samen met ons de ideale set kunt samenstellen. Je ziet meteen op de plattegrond en zelfs in een 3D-impressie hoe het zou staan.” Behalve voor mooie tuinmeubelen kun je bij Roger Pinckers terecht voor diervoerders, tuinbenodigdheden én streekproducten, waaronder stroop, jam en sap, maar ook bier of een likeurtje. „Vanaf half april krijgen we daarnaast elke dag verse asperges binnen,” vertelt Roger. „Heerlijk wit goud, rechtstreeks van de zandgronden in Kessel.”

Roger Pinckers Tuin Dier Streek
Dorpstraat 736301 BB Sibbe-Valkenburg
043 601 55 95
info@rogerpinckers.nl
www.rogerpinckers.nl

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu