Home > TEFAF > Win 3 x 2 kaartjes voor het TEFAF-concert met philharmonie zuidnederland

Win 3 x 2 kaartjes voor het TEFAF-concert met philharmonie zuidnederland

Inmiddels een traditie in de week van TEFAF Maastricht: het TEFAF-concert in de Sint Janskerk in Maastricht. Na twee edities met de excellente, Belgisch-Limburgse soloharpiste Anneleen Lenaerts in de hoofdrol, nemen in 2023 philharmonie zuidnederland en SALLY Dansgezelschap het stokje over. En daar kun jij bij zijn!

Promenade uit De Schilderijententoonstelling Op de avond van woensdag 15 maart 2023 speelt philharmonie zuidnederland, onder leiding van dirigent Eduardo Strausser, geheel toepasselijk de Promenade uit de Schilderijententoonstelling van de Russische componist Modest Moussorgsky. Ook Duet voor een viool en dansers, Alle mensen worden Broers en Beethovens Zevende Symfonie zullen deze avond de revue passeren.

Wil jij kans maken op kaartjes voor het TEFAF-concert met philharmonie zuidnederland? Stuur uiterlijk vrijdag 10 maart 2023 een mail naar marketing@chapeaumagazine.com met jouw naam en adresgegevens om kans te maken. De winnaar krijgt op maandag 13 maart bericht.

Liever zeker van je zaak? Je koopt je ticket al voor 38,50 via www.theateraanhetvrijthof.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.