Home > TEFAF > TEFAF-stand CHAPEAU/Maastricht-region geliefde ontmoetingsplek

TEFAF-stand CHAPEAU/Maastricht-region geliefde ontmoetingsplek

De stand Chapeau/Maastricht Region op TEFAF (nr. 802) is een geliefde verzamelplek voor kunstliefhebbers en zakenmensen. Dagelijks worden hier meerdere ontvangsten gehouden waarbij volop contacten worden gelegd. Dit jaar is er in de stand een presentative van het Limburgs Museum in Venlo.

De geschiedenis van Limburg komt hier volop naar voren. De stand Chapeau/Maastricht-Region is een initiatief van Chapeau Magazine, gemeente Maastricht, provincie Limburg, MECC Maastricht en een aantal andere partners uit de regio. De stand is gelegen in de expofoyer die zich boven bevindt, direct toegankelijk vanaf de beursvloer. Deze ruimte is dit jaar geheel bestemd voor businesslounges en restaurants, met in het midden een groot terras. In de stand is er ook weer een kleine tv-studio waar het dagelijkse programma TEFAF TV by Chapeau gemaakt wordt. De uitzendingen zijn rechtstreeks te volgen in de hotels in Maastricht en ook digitaal via www.tefaftv.com, www.tefaf.com en www.chapeaumagazine.com.

TEFAF Stand partners

Auréus. Onderscheidend in vermogen
Brightlands Chemelot Campus
Chapeau Magazine
Gemeente Maastricht
Limburgs Museum
Maastricht University
MECC Maastricht
Provincie Limburg
RSM
Stichting

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.