Home > TEFAF > Andere indeling op de TEFAF 2022

Andere indeling op de TEFAF 2022

Mede doordat er in de westhal van het MECC tijdens TEFAF de musical Dagboek van een herdershond is ondergebracht, zal de indeling van TEFAF deze keer iets anders zijn. De kunstbeurs beschikt dit jaar alleen over de noord- en zuidhal, plus de expofoyer. Daarom zal de beurs iets kleiner zijn. Omdat er toch 241 deelnemers meedoen is de gemiddelde ruimte per standhouder ietsje kleiner dan gebruikelijk.

Bij binnenkomst zal de bezoeker weer in een zee van bloemen terechtkomen. Na deze entree valt het op dat de belangrijke gang nu niet van west naar oost loopt, maar van noord naar zuid. Van daaruit verdelen zich dan de zijgangen. TEFAF Paper is naar beneden verhuisd bij de Oude Meesters, de horeca is grotendeels naar boven verplaatst in de expofoyer, waar zich ook de businesslounges bevinden.

Op TEFAF is er deze keer ook een speciale presentatie van het TEFAF Museum Restoration Fund. Getoond wordt er Populieren bij Nuenen van Vincent van Gogh, waarvan de restauratie in het depot van het museum Boijmans van Beuningen na de zomer zal beginnen. De bezoeker krijgt het doek dus in de huidige staat te zien, voor aanvang van de restauratie.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.